Voor mijn trajecten gelden geen standaard bedragen. Ik hanteer richtlijnen in mijn tarief. Zo is het gebruikelijk dat mensen een vooraf vastgesteld traject van 8 of 10 sessies kiezen. Dit traject wordt vooraf samen met u vastgesteld. Hiervoor geldt een vast tarief.

Als richtlijn hanteer ik de volgende tarieven:

€ 80,- excl. BTW (21%) per uur online.  Een online coachsessie duurt 1,5 uur.

€ 95, – excl. BTW (21%) per uur op locatie. Een coachsessie duurt 1,5 uur. De sessies kunnen op verschillende geschikte locaties plaatsvinden.

 

€ 125, – excl. BTW (21%)  voor een zakelijke coachsessie van 1 uur. Wordt coaching op de werkplek gegeven, dan worden reiskosten & tijd in rekening gebracht. Desgewenst wordt een offerte gemaakt.

 

Een kort intakegesprek van een half uur is GRATIS.

 

Trajecten factureer ik vooruit. Gespreide betaling hiervan is mogelijk.

 

De sessies kunnen plaatsvinden op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur. Ook ’s-Avonds en in het weekend is dit mogelijk. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Tevens is contact via telefoon, Whatsapp en email bij de prijs van een traject inbegrepen.

 

VERGOEDING VAN  KOSTEN
Voor vergoeding van coaching door bijvoorbeeld zorgverzekeraars, zijn nog geen eenduidige regels opgesteld. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers fiscaal aftrekbaar.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chatten
1
Hallo Marc hier, vertel, ik luister...
Hallo Marc hier, vertel, ik luister...