Personal Coaching

Voor persoonlijke groei. Als jij zelf wat begeleiding wenst bij je persoonlijke ontwikkeling.

Je voelt je niet gehoord, en je doet zo je best.

Ergens gaat er iets niet goed. In contact met anderen, mannen, vrouwen, je voelt weerstand, misverstanden, onduidelijkheid, conflicten, verwachtingen. Thuis, op je werk, met vrienden en kennissen. De ander begrijpt niet wat je bedoelt.

Emoties komen op, frustratie, verdriet, boosheid, wanhoop.

Deze gevoelens maken je ook onzeker. Je wil dit helemaal niet. Je probeert het voor de ander goed te doen. Dit werkt echter niet.

“Wat gaat er nu toch steeds verkeerd?”, vraag je je af. “En hoe kan ik dit veranderen?”

Je geniet van het samen leven en samen werken met mensen. Zowel in je persoonlijk als zakelijk leven. Je doet enorm je best, je wil het zo goed doen als je kan. En toch lukt het niet. Je gaat over je eigen grenzen. Je durft niet te vertellen wat er nu in jou omgaan. Je voelt je niet gehoord of gezien.

Als je denkt hoe nu verder, nemen gevoelens van paniek het van je over. Het huilen staat je nader dan het lachen, de energie stroom uit je lichaam. Je komt er zelf niet meer uit, wat nu?

Nu is het fijn als iemand je kan helpen. Iemand die je begeleidt om stap voor stap de verbinding met jezelf mogelijk te maken. Zodat je het gevoel van zelfvertrouwen weer terug krijgt, je de regie over je eigen leven terug kan pakken.

Toon moed en neem actie. Als je meer wil weten over de mogelijkheden van personal coaching, maak een afspraak,
stuur een bericht of bel me op +31 6 48 50 9339.

Hartelijke groet,

Niet door de dingen die gebeuren raken mensen verontrust, maar door de wijze waarop ze ernaar kijken.

Epictetus

Dit is personal coaching

Als coach begeleid ik  mensen die zoeken naar een ander perspectief op zichzelf. Ik bied inzicht en andere perspectieven in de dynamiek van gedrags- en communicatiepatronen in de relaties tussen (liefdes)partners, professionele partners, familie en vrienden.

Als je coachingstraject in gaat, is vertrouwen en je veilig voelen om open te praten een groot goed. Tijdens het intakegesprek, verkennen we samen of het goed voelt, of het klikt. Daarom is de intake ook kosteloos. Voelt het goed, dan starten we met het coachingstraject.

Ter voorbereiding op het traject vraag ik je een formulier in te vullen, zodat ik van te voren al goed kan inschatten waar de belangrijkste problematiek ligt en hoe we daarmee aan de slag kunnen gaan.

Tijdens de sessies gaan we in gesprek. In het eerste gesprek bespreken we samen jouw doel, jouw behoeftes en verwachtingen, geheel op maat, wat precies bij jou past.

Vervolgens leg ik mijn werkwijze uit, een plan van aanpak. Mijn coaching bestaat uit praten en doen. Ik werk met moderne technieken en theorieën, die tot resultaat hebben dat jij je eigen oplossingen vindt.

Ik zal je actief begeleiden en mij aan jou verbinden om jouw doel te behalen. Tijdens de gesprekken evalueren we regelmatig hoe het traject vordert en wat je nog willen bereiken. Samen bepalen we wanneer het doel is bereikt. Je hebt dan voldoende handvatten, kennis en ervaring opgedaan om zonder mijn coaching verder te kunnen.

Een traject bestaat gemiddeld uit 8 tot 10 sessies van 1,5uur. Resultaten behalen vergt enige tijd. Daarom werk ik niet met losse sessies.

Een traject bestaat gemiddeld uit 8 sessies van 1,5 uur. Het tarief bedraagt € 150 per uur incl btw.

Zakelijk

Voor een zakelijke coachsessie van 1 uur  bedraagt het tarief             € 165 excl. btw (21%)  Wordt coaching op de werkplek gegeven, dan worden reiskosten & tijd in rekening gebracht. Desgewenst wordt een offerte gemaakt.

Trajecten factureer ik vooruit.

De sessies kunnen plaatsvinden op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur. Ook ’s-Avonds en in het weekend is dit mogelijk.

Herken je dit bij jezelf?

Wat kan het resultaat zijn van een traject personal coaching?

 • Je leert om ontwapenend, doeltreffend en verbindend te communiceren
 • Je krijgt inzichten in jou eigen gedrag en patronen
 • Je durft je kwetsbaar op te stellen, zelfreflectie te tonen en aanspreekbaar te zijn
 • Je voelt je weer gezien, gehoord en begrepen
 • Het gevoel van zelfvertrouwen is hersteld
 • Je leer kwetsende patronen te herkennen en deze zelf op te lossen

Neem contact op

Met relatiecoaching, relatietherapie gaan we werken aan nieuwe verbinding en ontwikkeling. Ontwikkeling van jezelf, verbinding in je relatie.

Sessies zijn ook in de avond en in het weekend mogelijk.

De intake is gratis.

Op zoek naar begeleiding door een professionele coach? Maak een afspraak.

Tot snel,


  Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
  Chatten
  1
  Hallo Marc hier, vertel, ik luister...
  Hallo Marc hier, vertel, ik luister...