schadelijke discussies

Over Marc Huijbregts

Jarenlang herkende ik de signalen in mijn relatie niet. Mijn relatie stond voor de complexe uitdagingen van het moderne leven; wederzijdse carrières, zorg voor kinderen, gezondheid, zorg voor (schoon)ouders, sociaal verkeer, sport, huishouden… Ik werd er doodmoe van!

Was ik nog even gek op mijn partner als op het begin..? Was dit nu de gedroomde relatie met de liefde van mijn leven? Dit bIeek voor mij een illusie.

Het duurde ook lang voordat ik mij besefte dat deze situatie niet vanzelf wel over zou gaan. Het lezen van boeken en het raadplegen van verschillende internet sites, bracht mij niet veel verder. Uiteindelijk heb ik hulp gezocht en gevonden.

Middels relatiecoaching is mijn relatie veel beter en mijn leven rijker! Ik kreeg het inzicht dat mijn relatie een reflectie is van de relatie met mijzelf! Durven te kijken in de spiegel. Dit bracht mij bij het keerpunt in mijn leven; hier wil ik andere mensen ook bij begeleiden.

Dit is nu mijn missie,  jou begeleiden zodat jij ook je relatie kan verbeteren en je leven kan verrijken!

Na een avontuur van zelfonderzoek, persoonlijke groei, coaching, opleidingen, omscholing en studie is het gelukt om in topvorm te komen. Zowel voor mijzelf, voor mijn relatie, voor jou.

Om mijzelf blijvend te ontwikkelen en in topvorm te blijven volg ik jaarlijks de nodige trainingen en workshops. Ik gebruik instrumenten, technieken en inzichten uit de psychologie, ACT, NLP, EFT, Geweldloze Communicatie, Zen meditatie en alle ervaringen uit de praktijk die van belang zijn.

Ook mijn studie bedrijfskunde en de verschillende posities die ik bekleedde in het bedrijfsleven gedurende 20 jaar, dienen als bron van kennis en ervaring.

Al deze kennis en ervaring bundel ik nu als coach. Ik stem mij volledig af op jou vanuit mijn liefdevolle kern. Om zo met oprechte aandacht, luisterend vanuit aanvaarding, zonder oordeel en met compassie jou in je relatie te kunnen begeleiden.  

Als relatiecoach probeer ik tot de onderliggende oorzaak van de ruzies en de verwijdering te komen. Natuurlijk werk ik aan een betere communicatie en vind ik het ook belangrijk dat jullie inzicht krijgen in de onderliggende problemen. 

Als coach ga ik jullie begeleiden om inzichten te krijgen en leren om regie te krijgen over je eigen handelen en gedachtes. Uiteindelijk kan je het gedrag van de ander niet veranderen, maar wel dat van jezelf. Als jij verandert, dan verandert de relatie en verandert het gedrag van je partner uiteindelijk mee. 

Elke relatie is een reflectie van de relatie met jezelf! Je relatie zal verbeteren en je leven verrijken.

Met liefdevolle groet,

Marc Huijbregts

Relatiecoaching is er op gericht
om de relatie (opnieuw) op te bouwen
die gebaseerd is op gelijkwaardigheid,
eerlijkheid en empathie, waardoor de behoeften
van elkaar kunnen worden vervuld.

Loopt het niet zo lekker in je relatie?
Dat is heel normaal!
Maak een afspraak.

Neem contact op

Met relatiecoaching, relatietherapie gaan we werken aan nieuwe verbinding en ontwikkeling. Ontwikkeling van jezelf, verbinding in je relatie.

Sessies zijn ook in de avond en in het weekend mogelijk.

De intake is gratis.

Op zoek naar begeleiding door een professionele coach? Maak een afspraak.

Tot snel,


    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
    Chatten
    1
    Hallo Marc hier, vertel, ik luister...
    Hallo Marc hier, vertel, ik luister...